A tisztújító közgyűlésről (2015) - beszámoló


Kedves Mindnyájan!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a vasárnapi részvételét azoknak, akik jelen voltak, és szavazatukkal eldöntötték, kik legyenek a következő három évben a közösség képviselői az egyesületben. Köszönjük a fohászaitokat is azokért, akik leköszöntek, és a lelkes új elnökségi tagokért, elnökért.

Az egyesület következő három éves ciklusát Kincses Zoltán fogja vezetni elnökként! Az ifjúsági tagozat delegáltja: Varga Péter lett. A családos tagozat delegáltja Bécsi Károly. A közgyűlés által megszavazott tagok pedig: Bottyán Lívia, Frigyesné Váli Márta, Riesz Benedek és Vizyné Fodor Ildikó.
Az ülésen jelen van még Zoltán atya és Gábor atya, ill. Mihálffy Imre, aki a KVT delegáltja, valamint Taczmann Péter, aki a pénzügyi teendőket egyengeti tovább, és Antal Szilárd, aki a titkári teendőkkel foglalatoskodik. Megtisztelő Gelley Dávid folyamatos jelenléte is, aki szintén egyesületi feladatokat lát el.
A következő ciklus felügyelő bizottság tagjai lettek: Miklósi Balázs, Pentelényi Jakab és Héjj Ákos.

Itt is köszönjük az eddigi elnökségi munkáját: Horváth Zoltánnak, Miklósi Balázsnak, Gelley Farkasnak, és persze azoknak, akik továbbra is folytatják szolgálatukat az egyesületben valamilyen formában.

Sokat jelent Mindannyiunknak, hogy több jelöltet is tudott a jelölő bizottság állítani, sokaknak fontos, hogy mi történik a közösségben! Ezért itt is jelezzük, hogy mindenképpen számítunk a most nem bekerült tagok véleményére, ötleteire is, reméljük, hogy az üléseken jelen lesznek ők is, ha tehetik. Az elnökségi üléseket már egy jó ideje a VMÁA tagjaival közösen tartjuk, így még jobban érvényesül a "több szem többet lát" elv :). Az ülések nyitottak, ill. minket is megtaláltok a kismisék után, úgyhogy Benneteket is szívesen látunk, és hallgatunk!

Köszönjük a bizalmatokat!

Az elnökség