Családos tábor 2017 - élmények

 

A Városmajoi Katolikus Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával, immár 13. alkalommal, idén ismét Tatán gyűlt össze plébániánk apraja és nagyja, hogy egy csodálatos hetet töltsön együtt szeretetben, közös élményekkel gazdagodva. Köszönet a szervezőknek, a közreműködőknek és elsősorban Frigyes Mártinak és Dávidnak, akik az egészet összefogták.

Családos tábor Tatán
(Kazsuk Ildikó)

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy 10 éve a nyaraink központi eleme a városmajori Családos Tábor. Amíg ki nem derül a pontos időpontja, nem szervezünk más utazást és év közben őszintén reméljük, hogy nem fog ütközni a gyerekek iskolai, regnumos, stb. táboraival sem. Ez általában sikerül, de előfordult már, hogy az öt gyerekünk közül csak egy tudott eljönni velünk, ami hát... nem volt az igazi.

A családos tábor nagyszerűsége számunkra abban rejlik, hogy évről évre rácsodálkozunk: mennyire jól tud 50-60 család, 230-250 ember – akiknek nagy része gyerek – együttműködni és jól érezni magát. És minden évben mély hálával gondolunk azokra a házaspárokra, akik a mindennapi munka, gyereknevelés, elfoglaltság mellett hajlandóak időt és energiát szánni egy ilyen volumenű tábor megszervezésére. Az idei évben a Frigyes család vállalta magára a főszervező szerepét, ami a 7 gyermekük mellett igazán nem volt kis feladat.  … tovább »