HÁZASSÁG HETE 2017 - Szerelmes kalandtúra

Kedves Házaspárok és Fiatal párok!
(szerelmesek, házasok és szerelmes házasok)

A házasság Isten csodálatos ajándéka és gondoskodása az ember számára, amelyben a felek megtapasztalhatják a feltétel nélküli szeretet, a hűség és az őszinte megbocsátás értékét egy nekik rendelt, de nem tökéletes társon keresztül. A házasságban egy férfi és egy nő saját elhatározásából elkötelezi magát, hogy egymás bátorítására, segítésére és védelmére törekszik egész életében. Ilyen módon a házasság felelősségteljes, biztonságos és meghitt közösséget jelent számukra, és áldásul szolgál életük minden más területén is.

A Városmajorban harmadik alkalommal csatlakozunk a Házasság hete rendezvénysorozathoz, mely a Házasság Világnapja (február második vasárnapja) köré szerveződik. A mozgalom több mint húsz éve indult el Angliából azzal a céllal, hogy minél sokoldalúbban rámutasson a házasságra mint értékre.

Szerelmes kalandtúra házaspároknak
2015. január 15. - február 19.

Színes, kapcsolat-melengetõ feladatokkal várjuk azokat a házaspárokat, akik szívesen vállalkoznak arra, hogy a hétköznapok egyhangúságát egymásnak ajándékozott idővel színesítsék.
A 9 próba közül válasszatok ki 7-et, amit meg tudtok valósítani! A Kalandtúra teljesítéséhez elég 7 próbát aláírni/aláíratni az illetékes személlyel! A főnyereményt február 19-én 20 órakor a plébánián sorsoljuk ki azok között, akik mind a hét próbát teljesítették! Idén is értékes meglepetésekkel várunk Titeket!

2017. január 15. vasárnap 10:00 Nagytemplom:
A Szerelmes kalandtúra ismertetése.

2017. február 19. vasárnap:
A Szerelmes kalandtúra résztvevői jutalomban részesülnek és egy sorsoláson vehetnek részt.

  • 20:00 - közös mozi
  • 21:00 - eredményhirdetés és agapé

Az Útlevél letölthető a csatolmányból.
Információk a plakáton (nagyításért bökj a képre)
Kérdés, jelentkezés: vizyildi@gmail.com