Vendégünk VINCENT BEDON atya - ápr. 5-én, 19:15


Kedves Majoriak!

Április 5-én csütörtökön este 7:15 órától vendégünk lesz Vincent Bedon atya, akinek hivatása a missziók, az evangelizációs tevékenységek, programok támogatása. Őt a plébániai missziók pápai megbízottjaként Róma küldi, hálásak vagyunk, hogy megosztja velünk tapasztalatait.
Utoljára 2013 őszén járt a Városmajorban, akkor többen is találkozhattatok vele. Erről beszámolt a Városmajori Híradó 2013. karácsonyi számában, a 3. oldalon: » itt olvasható «

A mostani beszélgetés témája a plébániai missziók általában és az ő konkrét tapasztalatai, nem titkolt célja pedig az, hogy támogatást, ötleteket kapjunk ahhoz, hogy a városmajori közösségi életnek új lendületet adjunk, hogy el tudjunk érni minél több embert, be tudjuk kapcsolni őket közös tevékenységekbe.
Emellett egy közelgő konkrét eseményről, a május 26-ára tervezett majálisról is szeretnénk vele beszélni, ami egy igazi missziós lehetőség lesz, ahol a majori közösség bemutatkozhat a kerületi lakosoknak, hívőknek, és nem hívőknek egyaránt.

A VÁKE elnökség tagjai és a VMÁA kurátorai mellett nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki szívén viseli közösségünk fejlődését.
A beszélgetés helyszíne a nagytemplom lesz, hogy minél többen elférjünk.