Zoltán atya 50 éve szolgál a Városmajorban


HÁLAADÁS: 50 ÉV A VÁROSMAJORI HÍVEK SZOLGÁLATÁBAN

1968. szeptember 1-én, reggel 7 órai szentmisét, az akkor frissen kinevezett káplán, Lambert Zoltán atya mutatta be. Ez volt első "papi cselekedete" a Városmajori Jézus Szíve plébánián. Azóta is töretlen lelkesedéssel, odaadással, önajándékozással szolgál minket.

50 évvel később, háladadásért gyűlünk össze ugyanitt, ugyanabban az órában, 2018 szeptember 1-én, a reggel 7 órai szentmisén. A Szentmisét, a Katolikus Rádió közvetítése miatt, nem terhelhetjük a műsoridő hosszabbításával.

Ezért ezt követően másnap szeptember 2-án, vasárnap a 11 órai szentmise keretében adunk hálát a jó Istennek Zoltán atya 50 éves városmajori papi szolgálatáért.

Erre szeretettel meghívja a plébániánk kedves Híveit és mindazokat, akik szeretik a templomunkat és rendszeresen ide járnak vasárnaponként, hétköznaponként szentmisére és mindazokat, akik valaha ide tartoztak, csak már esetleg elköltöztek.

A hálaadó szentmise után szerény agapéra várja a kedves Híveket.
Aki teheti, járuljon hozzá az ünnepléshez házi készítésű édes süteménnyel. A sütemények leadhatók 10 órától a Kistemplomban.

A HÁLAADÁSRA IMAKILENCCEDDEL KÉSZÜLÜNK.
Erről részletek itt