KISMISÉK a nagytemplomban - következő: ELMARAD


A kistemplom felújítása miatt nem ott tarthatjuk meg ott a kisgyermekes családok vasárnapi szentmiséjét, a kismisét. Azért teljesen nem mondunk le arról, hogy néha-néha ne találkoznánk „kistemplomi rendezésben” a vasárnapi szentmisén.

Kistemplomi jellegű szentmisék a nagytemplomban továbbra is pontosan 9 órakor kezdődnek a következő vasárnapokon:
   » november 17.
   » december 1. és 15.
   » január 5.
   » február 2.
   » március 1. és 22.
   » április 5. és 26.
   » május 3. és 31.

Gitáros ifjúsági misék dátumai »ITT« találhatók. Természetesen ezeken a vasárnapokon is várjuk a kisgyermekes családokat a 9 órai szentmisére. Pontosan 9 órára kell érkezni (vagy inkább korábban), mert a szentmisét pontosan kell kezdeni.

A kismisés vasárnapokon mindenképpen, de a többi szentmisén is a családok a számukra fenntartott első padokban foglaljanak majd helyet. Szeretettel várjuk a kistemplomban már gyakorlatot és pontos ismereteket szerzett ministránsokat.

Sajnos télen a Tracsi-party elmarad, de tervezzük, hogy tavasszal, amikor már az időjárás is megengedi, a templom előtt ismét lesz párizsis kenyér, süti, tea, kávé... Viszont addig sem kell hazasietni a mise után. Megállhatsz beszélgetni ismerőseiddel, megszólíthatsz ismeretlent, akivel még nem beszélgettél, akit esetleg csak most láttál meg először. Megéri.
Ettől lesz élő a plébánia. Tőled lesz élő a közösség.