HÁZASSÁG HETE 2020 - Szerelmes kalandtúra - jan.20 - febr.22.

A házasság Isten csodálatos ajándéka és gondoskodása az ember számára, amelyben a felek megtapasztalhatják a feltétel nélküli szeretet, a hűség és az őszinte megbocsátás értékét egy nekik rendelt, de nem tökéletes társon keresztül. A házasságban egy férfi és egy nő saját elhatározásából elkötelezi magát, hogy egymás bátorítására, segítésére és védelmére törekszik egész életében. Ilyen módon a házasság felelősségteljes, biztonságos és meghitt közösséget jelent számukra, és áldásul szolgál életük minden más területén is.

A Városmajorban hetedik alkalommal csatlakozunk a Házasság hete rendezvénysorozathoz, mely a Házasság Világnapja (február második vasárnapja) köré szerveződik. A mozgalom több mint húsz éve indult el Angliából azzal a céllal, hogy minél sokoldalúbban rámutasson a házasságra mint értékre.

Szerelemes Kalandtúra házaspároknak
2019. január 20. – február 22.
Az Útlevél letölthető a csatolmányból.

Szeretettel hívunk minden majori szerelmest, házaspárt, illetve szerelmes házaspárt, hogy játsszon velünk és február 22-ig minél több próbát teljesítsen az alább 7 közül.

Szeretettel várunk továbbá minden házaspárt, hogy tartson velünk február 22-én este: előbb a házasságokért mondott 18 órai » SZENTMISÉN, majd azt követően a Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola aulájában tartott » HÁZASSÁG ÜNNEPÉN, ahol játék, beszélgetés és szórakozás is jut majd a házaspároknak. A kalandtúrázó házaspárok pedig ajándékot is kaphatnak smiley.

A próbák:

  • SZEMNEK...
  • (ÉDES)SZÁJNAK...
  • FÜLNEK...
  • TESTNEK...
  • LÉLEKNEK...
  • SZÍVNEK...
  • + 1 KÉP EMLÉKBE

A Házasság Ünnepe a 30 éves jubileumát ünneplő Városmajori Katolikus Egyesület (VÁKE) ünnepi évének egyik nyitó eseménye lesz.