VÁROSMAJORI MEGÚJULÁS - köv.: márc.5. 16:00 kistemplom


A Plébániai Képviselőtestület (KVT) tagjaiból Megújulás munkacsoport alakult Michael White atya és Tom Corcoran lelkipásztori munkatárs szerzőpáros Újraépítve című könyve nyomán, amit Bíboros úr kiemelten ajánlott minden plébánia figyelmébe. A munkacsoport - alapos helyzetfelmérés után - több fejezetből álló munkaanyagot készített.

Lojzi atya és a plébánián működő közösségek véleményének beépítése után ezt az anyagot szeretnénk széles körben is megismertetni és megbeszélni. Ennek érdekében a munkaanyagot fejezetenként ki fogjuk küldeni a használatban lévő listákra, illetve korlátozott számban nyomtatott formában is kitesszük az ingyenes asztalra. (Kérjük, hogy a nyomtatott anyagot csak azok vigyék el, akik elektronikus hozzáféréssel nem rendelkeznek.)

Novembertől kezdve minden hónap első szombatján 16.00-tól (nov. 6., dec. 4., jan. 8., febr. 5. és márc. 5.) az aktuális fejezetről ismertetést és interaktív megbeszélést tartunk a Kistemplomban.

Hisszük, hogy a közös jövőről történő közös gondolkodás gyümölcsöző lesz, megalapozza elhatározásainkat és cselekedeteinket is.

Kérjük, hogy a dokumentumot olvassátok el, és mondjátok el a véleményeteket! Aki a meghirdetett alkalmakon nem tud részt venni, vagy az írásbeliséget jobban szereti, attól majori.plebania+megujulas@gmail.com levelezési címre várjuk a jobbító észrevételeket.